petak, 10. kolovoza 2018.

Vježbe za izgled “plaža tijela”



vjezbe-za-izgled-plaza-tijela






Ljeto obilježavaju tanke bratelice, kratke hlače i kupaći kostimi. Iako je službeni početak ljeta  nekoliko mjeseci daleko, sada je odlično vrijeme za početak dolaženja u formu. Bilo da preferirate jednodijelni ili bikini, pripremite vaše tijelo za plažu, bazen i druga ljetna mjesta.

Kardio

Riješite se viška naslaga na problematičnim mjestima sa satima kickboxinga, plesa, trčanja, hodanja, pa čak i skakanja na trampolinu. Kardio vježbe su učinkovit način da biste potaknuli pumpanje vašeg srca koje također „spaljuje“ kalorije i masti. „Ugradite“ 30 minuta do jedan sat umjerene do visoke razine intenziteta treninga u svoju dnevnu rutinu. Plivanje krugova, vožnja bicikla ili planinarenje. Kako se razina vaših treninga povećava, produžite svoje vrijeme treninga. U većini slučajeva,  potrošiti ćete dvostruko više kalorija kada dodate više vremena za svoj trening. Zamijenite svoj rutinu, tako da vam ne dosadi.

Trening snage

Za konačan izgled „plaže tijela“, smršavite i definirajte tonus vaših mišića. Povećani tonus mišića, ne samo da izgleda seksi, nego pomaže i u povećanju metabolizma, vašeg „stroja“ za spaljivanje unutarnje masnoće. Mišići također štite kosti, povećavaju snagu i izdržljivost,  pomažu u spriječavanju određenih zdravstvenih problema kako starite.  Za tonus vaših mišića, koristite opremu za trening snage kao što su bućice, gumene trake, pa čak i svoju vlastitu tjelesnu težinu. Sklekovi su odličan način za tonus ramena, ruka i prsa bez uporabe teretane. Započnite s tri seta po 10 ponavljanja. Kako se  vaša fitness forma poboljšava, prebaciti se na teže težine ili više ponavljanja.

Kružni trening

Ako ne možete pronaći vremena za odlazak u teretanu, onda razmislite o kružnom treningu. Kružni trening uključuje obavljanje vježbi kardio i treninga snage visokih intenziteta u kratkom vremenu. Započnite sa čučnjevima, iskorakom, biceps izvrtanjem i pregibima brzo koliko možete u tri minute za svaku vježbu. Kako se vaša fitness forma poboljšava, dodajte više rutine u svoj krug ili izvodite vježbe sa bržim tempom.

Joga

Ne samo da će joga potaknuti vaše raspoloženje, nego će i pomoći ublažiti svakodnevni stres i napetost, ali također pomaže u jačanju i fleksibilnosti. Za promjenu ritma, uklučite vježbe joge u svoj tjedni trening. Redovito vježbanje yoge definirati će tonus mišića. Započnite s početnik pozom, kao što je „dolje pas“, i polako isprobavajte više izazovnije joga poze, kao što su napredne „Side Crane“ poza. U jednom satu, osoba od 75 kg će izgorjeti 240 kalorija. Ako ste novi u jogi, tražite provjerenog učitelja joge za privatne sate ili se prijavite za vježbe u grupi.



About Photos

we are certified themeforest Developers, Google blogspot developer and UI designers. We are popular at JavaScript engineers. We are team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 komentari:

Objavi komentar

Reach Us

Address

Contact Us

Copyright © FITNESS BALKANS™

Blogger Templates By Templatezy & Copy Blogger Themes & Distributed By MyBloggerThemes